pizzakvällarna

PIZZAKVÄLLAR VINTER & VÅR 2025

14 februari, 28 mars, 25 april, 9 maj, 23 maj, 6 juni, 13 juni & 21 juni (midsommardagen)

Vi öppnar kl 16 och stänger kring 21. Bord med ankomst kl 16-20, hämtpizzor från 16-20.

Pizzan blir ett sätt för oss att servera ett landskap, med enastående råvaror från några av de gårdar vi samarbetar med. Små snacks, dagens kulturspannmålsbröd, och pizza som serveras till hela sällskapet (för barn beställer ni endast de ev. extra pizzorna de vill ha, om de inte delar med er). Dryck beställs på plats - botanisera blad våra olika Buteljeringar av torr cider och olika alkoholfria hantverksöl.

ÄTA HÄR  225 KR/PERSON
LITEN BARNPIZZA (HALV STORLEK, lagom till 2-6 år) 85 kr
EXTRA PIZZA  (till större barn) 165 kr

HÄMTPIZZA 165 KR/ST

PIZZORNA 1 NOVEMBER (ny meny för februari kommer när det närmar sig)
VITA creme fraiche, potatis & färsk majs från Solmarka, trattkantareller från Hjulsjöskogen, lagrad hårdost från Almnäs Bruk.

RÖDA tomat från Solmarka och Piemonte, lokal mozzarella från Tre sjöars kök i Öskevik.

Pizzadegen görs på ekologiskt odlat kulturspannmål, jäses på enbart surdeg och gräddas i bageriets stenugn. Vi gör även våra pizzor på bovetebotten (och jäst) för dig som inte äter vetegluten; stenmalet eko bovete från Dalarna. Säg till vid bokning!

BOKA! så att vi kan se till att kunna välkomna er när ni kommer och ha tillräckligt med degar till alla som kommer hit. Hör av er till oss via mail och ange hur många ni är som vill komma, dag och ungefärlig tid som skulle passa er - till info@hjulsjo103.se

UTE I SISTA SEKUNDEN? skicka ett sms eller prova att ringa till oss. Vi har oftast lediga degar till övers och svarar så fort vi kan!