BAGERIET
LÖRDAGAR 8–14
Med reservation för slutsålt på bröd.
24 oktober PIZZAFREDAG 16-21
25 oktober SEMMELBONANZA - Vi provbakar semmelbullar och firar in vintertiden. 100 semlor!
1 november STÄNGT
23 december - extraöppet för stora julbaket kl 8-11!
Vårsäsongen 2026
Efter vintervilan kommer bageriet att gå in i en ny tid, nio år efter att vi först öppnade. Vi står i starten att både bygga upp ett större cideri och plantera fler träd. Barnen växer och vi behöver all tid vi kan få till att ägna oss åt både vardagen och utvecklingen av cideriet. Så, för ett tag, ovisst hur länge, kommer bageriet att ha öppet då och då, främst långhelger och högtider. Vilka datum som gäller finns här nedan. Dessutom kommer vi lägga upp strödda pizzakvällar under våren - dessa kommer att spikas längre fram.
Semmellördagar I FEBRUARI 2026 kl. 8-14:
7 februari / 14 FEBRUARI / 21 FEBRUARI / 28 FEBRUARI
påskhelgen 3-6 april
långfredag, påskafton, påskdagen & annandagen kl. 8-14
kristi himmelsfärdshelgen 14 - 17 maj
torsdag-söndag 8-14
Pingsthelgen 23 - 24 maj
lördag & söndag 8-14
JUNI? öppettider släpps senare i vår